HOŞGELDİNİZ..EXİHABER OKUDUĞUNUZ HABERLERE YORUMLARINIZI BEKLİYOR.

  • EXİHABER KOMİK FOTOĞRAFLARA UYDURMA HABER MONTAJLAMA MANTIĞI İLE ÇALIŞIR.
  • EXİHABER' İN KİŞİ VEYA KURUMLARI KARALAMA AMACI YOKTUR. LÜTFEN ZARARLI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇERİKLER HAKKINDA BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.
  • EXİHABER HİÇ BİR SİYASİ AMACA YADA OLUŞUMA BAĞLI DEĞİLDİR.
  • EXİHABER' DEKİ İÇERİKLERİN BAŞKA SİTELERDE YAYIMLANMASINDAN DOĞAN İHTİLAFLARDAN EXİHABER SORUMLU DEĞİLDİR.
  • EXİHABER'DEKİ HABER, OLAY VE DİĞER İÇERİKLERİN GERÇEK HAYATTAKİ KİŞİ, KURUM VEYA KURULUŞLARLA HİÇ BİR İLGİSİ YOKTUR. HABERLERİN HEPSİ UYDURMADIR.
  • EXİHABER ASPARAGAS HABERLERİ MİZAHİ BİR YORUMLA İŞLEYEN EĞLENCELİK BİR SİTEDİR.
  • AŞAĞIDA "BU HABERE YORUM YAP" BÖLÜMÜNDEN YORUM YAPABİLİRSİNİZ.

BEKLE BİZİ GALAKSİ!




İLK TÜRK UZAY MEKİĞİ "HAZERFEN 1.6 DİZEL+LPG" BAŞARIYLA FIRLATILDI




Bekle Bizi Galaksi!
***
Dünyanın ve özellikle Amerika' nın şaşkın bakışları arasında ilk uzay mekiğimiz "Hazerfen 1.6 Dizel+Lpg" dünyada ilk kez denenen yakıt tasarruflu LPG'li yöntemle Kayseri İlinin Erciyes Dağı zirvesinde bulunan Osmangazi Fırlatma Rampası'ndan törenle fırlatıldı.

Son yıllarda yaptığı atılımlarla dünyanın süper gücü haline dönüşen ülkemiz başta Amerika Dağılmış Devletler Topluluğu olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine nakit kredi vermeyi sürdürürken, bir yandan da ultra rakamlar harcayarak uzayın derinliklerini keşfe başladı.

Başbakan Fatih TERİM'in de protokolde 3-5-2 sisteminde yerini aldığı fırlatma geri sayım töreninde renkli görüntüler yaşandı. Hazerfen' in fırlatmasına saniyeler kala şoför mahallinden kolunu sallayarak ailesini son kez selamlayan Uzay Fatihi Türkronotumuz Mustafa TOPALOĞLU selamlamadan sonra dikiz aynasını silerek fırlatma koltuğundaki yerini aldı. Çoşkulu halkımız bu esnada kurbanlarını keserek dua ve niyazlarda bulundu. Kayseri İlköğretim Okulu öğrencilerinin yapmış olduğu folkrorik lazer gösterisiyle devam eden tören Başbakan Fatih TERİM' in yaptığı konuşma ile son buldu.

Başbakanımız yaptığı konuşmada; "Türkronotlarımız bu gün tarihi bir yolculuğa çıkmıştır. Arkalarından su döken aileleri elbette hasret çekecektir fakat bilsinlerki Türk halkı da onlarla birlikte bekleyecektir. Uzayın derinlikleri vatana millete hayırlı uğurlu olsun" dedi ve Fransa' daki fakirlere yardım yapmak üzere Ankara ilinde bulunan Ülkeler Arası Işınlama Merkezi (IŞINMER)'ne hareket etti.

Konu ile İlgili Çeşitli Gazetelerdeki Haber Başlıkları


SABAH: GALAKSİ GALAKSİ DUY SESİMİZİ,İŞTE BU TÜRKLER' İN AYAK SESLERİ.
BUGÜN:52 KUPONA UZAY HARİTASI.
POSTA:UZAYDA CİNSEL PROBLEMLER (HAYDAR DÜMEN)
HÜRRİYET:UZAY TAMAM SIRA GÜNEŞTE!
TÜRKİYE:TÜRKÜZ DOĞRUYUZ UZAYLIYIZ
ZAMAN:UZAYDA EZAN SAATLERİ EKİ BUGÜN ZAMANDA
FOTOMAÇ: TÜRKİYE: 1 GALAKSİ: 0 (İDDAA UZAY EKİNE BAKMADAN UZAYA ÇIKMAYIN!)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Süperr oldu yaa :)) Olumlu-olumsuz tüm mesajlarınızı bekliyoruz. (exihaber vip.)