HOŞGELDİNİZ..EXİHABER OKUDUĞUNUZ HABERLERE YORUMLARINIZI BEKLİYOR.

  • EXİHABER KOMİK FOTOĞRAFLARA UYDURMA HABER MONTAJLAMA MANTIĞI İLE ÇALIŞIR.
  • EXİHABER' İN KİŞİ VEYA KURUMLARI KARALAMA AMACI YOKTUR. LÜTFEN ZARARLI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇERİKLER HAKKINDA BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.
  • EXİHABER HİÇ BİR SİYASİ AMACA YADA OLUŞUMA BAĞLI DEĞİLDİR.
  • EXİHABER' DEKİ İÇERİKLERİN BAŞKA SİTELERDE YAYIMLANMASINDAN DOĞAN İHTİLAFLARDAN EXİHABER SORUMLU DEĞİLDİR.
  • EXİHABER'DEKİ HABER, OLAY VE DİĞER İÇERİKLERİN GERÇEK HAYATTAKİ KİŞİ, KURUM VEYA KURULUŞLARLA HİÇ BİR İLGİSİ YOKTUR. HABERLERİN HEPSİ UYDURMADIR.
  • EXİHABER ASPARAGAS HABERLERİ MİZAHİ BİR YORUMLA İŞLEYEN EĞLENCELİK BİR SİTEDİR.
  • AŞAĞIDA "BU HABERE YORUM YAP" BÖLÜMÜNDEN YORUM YAPABİLİRSİNİZ.

KOLA İÇEN ADAM AYIYA DÖNÜŞTÜ!

İnanılmaz ama gerçek!
***
İspanya' nın Katalanya bölgesinde, Göçmen Konutları Mahallesinde yaşayan Eduardo Ne War Loo isimli bir çiftçi içtiği kolalar yüzünden ayıya dönüştü. İspanya' yı ayağa kaldıran bu olay ile ilgili haberler bu gün öğle saatlerinde dünya ajanslarına yansıdı.
Dünya Sağlık Örgütü' nden gelen ilk bilgilere göre çiftçinin içtiği kolanın içinde "ayusilin" isimli yasaklı bir maddenin, bu olaya sebep olduğu belirtilerek çiftçinin yine de çok şanslı olduğu, Allah muhafaza "baluktarin" isimli bir madde olsaydı çiftçinin balığa dönüşerek anında ölebileceği iletildi.
Olay esnasında çiftçinin ayıya dönüştüğü yerin 20 metre ilerisinde bulunan kıraathanede oturan mahalle muhtarı Vicente Pablo olayın gözleri önünde cereyan ettiğini söyleyerek "Doğrusu dehşete kapıldım, Eduardo' nun sülalesi köklü bir ailedir. Kendisi günde 8-10 tane 2.5 lt. lik kola içerdi. Yazık oldu valla. Bu durumda kendisini ormana salmaktan başka çaremiz yok" diye konuştu.
Bu arada yetkililer ilk önlem olarak Eduardo' nun kolaları satın aldığı mahalle bakkalı Alfonso Torres' i göz altına aldı. (Fotoğrafta ayıya dönüşmüş olmasına rağmen kola içmekten vazgeçemeyen Eduardo Ne War Loo görülmekte.)

5 yorum:

Hülya Konar dedi ki...

yok daha neler :) ben çok kola içiyorum ama Allah tan diyet kola :))

Erhan dedi ki...

Bunu ciddiye alanlar olur altına şakaydı gibi şeyler yazılmalıı :))) sabah, sabah baya güldüm :)

Adsız dedi ki...

hehe yaww çok güldüm ya :D sen güldürdün ya beni allah ta seni güldürsün :D:D:D

Adsız dedi ki...

arkadaşlara olumlu yorumları için teşekkür ederim. sizlerin bu güzel yorumları bizleri daha yeni ve iyi çalışmalar yapmaya teşvik ediyor. sitemiz daha yeni ve az pişmiş ! olduğundan desteğe ihiyacı var.tavsiye ederseniz memnun oluruz.herkese selamlar. exihaber vip.

Adsız dedi ki...

zuhahahah puhahahha ayılar kovalasın seni emi parlak zekayla yazılmış bir yazı teşekkürler