HOŞGELDİNİZ..EXİHABER OKUDUĞUNUZ HABERLERE YORUMLARINIZI BEKLİYOR.

  • EXİHABER KOMİK FOTOĞRAFLARA UYDURMA HABER MONTAJLAMA MANTIĞI İLE ÇALIŞIR.
  • EXİHABER' İN KİŞİ VEYA KURUMLARI KARALAMA AMACI YOKTUR. LÜTFEN ZARARLI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇERİKLER HAKKINDA BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.
  • EXİHABER HİÇ BİR SİYASİ AMACA YADA OLUŞUMA BAĞLI DEĞİLDİR.
  • EXİHABER' DEKİ İÇERİKLERİN BAŞKA SİTELERDE YAYIMLANMASINDAN DOĞAN İHTİLAFLARDAN EXİHABER SORUMLU DEĞİLDİR.
  • EXİHABER'DEKİ HABER, OLAY VE DİĞER İÇERİKLERİN GERÇEK HAYATTAKİ KİŞİ, KURUM VEYA KURULUŞLARLA HİÇ BİR İLGİSİ YOKTUR. HABERLERİN HEPSİ UYDURMADIR.
  • EXİHABER ASPARAGAS HABERLERİ MİZAHİ BİR YORUMLA İŞLEYEN EĞLENCELİK BİR SİTEDİR.
  • AŞAĞIDA "BU HABERE YORUM YAP" BÖLÜMÜNDEN YORUM YAPABİLİRSİNİZ.

KORKUNÇ SAKATLANMA!

Hido' nun Takım Arkadaşı Sakatlandı
***

NewYork/NBA' de forma giyen temsilcimiz Hidayet TÜRKOĞLU'nun takım arkadaşı Obama Ceny Abet dünkü maçın başlamasına az bir zaman kala ısınma hareketleri yaparken inanılmaz bir şekilde sakatlandı. Trübinleri dolduran 20 Bin New York' lunun gözleri önünde cereyan eden olayda; potaya "ters smaç" hareketi yapan Obama hareketi tamamlamasına ramak kala kilitlenerek potada asılı kaldı. Obama' yı asılı kaldığı potadan bir türlü ayıramayan 911 acil servis ekipleri Obama'yı potayı yerinden sökerek pota ile birlikte New York Devlet Hastanesine kaldırdı.

New York Devlet Hastanesi Başhekimi Artur Pencıl yaptığı açıklamada; "Obama'nın çekilen röntgen filminden bir şey anlamanın çok güç olduğunu, zira röntgen cihazının ödenek yetersizliğinden dolayı bir türlü değiştirilemediğini, halen 1893 model olan bu röntgen cihazını kullanmak zorunda olduklarını, fakat görebildikleri kadarıyla Obama'nın kuyruk sokumu kemiği ile ense kökü kemiğinin birbirine girdiğini, yapılacak tedavi ile ancak 15 yıl sonra sahalara dönebileceğini" belirtti. Olaydan sonra Exihaber Muhabirimize bir açıklama yapan temsilcimiz Hidayet TÜRKOĞLU ; Obama Ceny ABET ile kamplarda aynı odada kaldıklarını, Obama'nın gördüğü kadarıyla hiç bir zaman boy abdesti almadığını, sürekli cenabet gezdiğini, başına gelen bu olayın bu yüzden gelmiş olabileceğini söyledi. (Fotoğrafta Obama'nın tehlikeli smacı objektiflere böyle yansıdı)


Hiç yorum yok: